lauantai 17. marraskuuta 2007

Kylmäsavulohi-vuohenjuustopasta

Pakastimesta löytyi lohta ja vuohenjuustoa on pitkään tehnyt mieli. Kermalla on tapana tehdä kaikesta hyvää, joten tässä pasta:



Lautasellinen:

1 dl kalalientä
1 dl kermaa
(vehnäjauhoja suurukseksi)
noin 30 g vuohenjuustoa
kylmäsavulohta maun mukaan
pastaa


Kiehautetaan kalaliemi ja kerma, lisätään pilkottu vuohenjuusto. Mikäli kastike on hetken kiehuttuaan vieläkin liian ohutta, voi lisätä hiukan vehnäjauhoja veteen sekoitettuna suurukseksi. Toinen vaihtoehto on tehdä kastike kokonaan kermaan. Suolaakaan ei välttämättä tarvitse lisätä, sen puolen hoitaa kala ja juusto. Kala lisätään vasta juuri ennen tarjoilua, ettei se kypsy liikaa ja mene hiutaleiksi. Kaadetaan keitetyn pastan päälle.

Ei kommentteja: